Find balancen

VIL DU GERNE SKABE BALANCE I DIT LIV?
OG VÆRE DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV?

Føler du, at du arbejder for meget? Eller har dårlige vaner taget over i din hverdag? Jeg vil gerne hjælpe dig til at leve det liv, du drømmer om og være den bedste udgave af dig selv. Det fortjener du nemlig.

For ti år siden skabte jeg systemet C.O.R.E. Og jeg vandt den sande sejr – sejren over mig selv. C.O.R.E. er et håndgribeligt og konkret system til alle, der ønsker at skabe positiv og varig forandring i deres liv. Professionelt og personligt. 

C.O.R.E.
4 ELEMENTER TIL AT SKABE POSITIV OG VARIG FORANDRING

COMMITMENT
OWNERSHIP
REPLACEMENT
EVOLUTION

Sæt et konkret mål. Tag ansvar. Erstat de dårlige vaner med konkrete alternativer. Og lær at være tilstede i nuet, når du tager beslutninger.

Min historie er ret voldsom. Men den har hjulpet mig til at skabe dette system, der kan hjælpe alle med at finde balancen. Man kan være afhængig af mange ting: arbejde, følelser, tankemønstre, handlinger. 

Lad mig inspirere dig til at skabe forandring. Her er min historie med 

C.O.R.E.

COMMITMENT – Hvad vil du egentlig?
Jeg anede ikke selv, hvad jeg ville. Og derfor var jeg for 10 år siden ved at miste det hele. Jeg stod uden arbejde, havde ikke noget fast sted at bo – og mit ægteskab var lige ved at gå i stykker.  Jeg var faldet tilbage i et destruktivt misbrug, som var en blanding mellem alkohol, hash, kokain.

En kold nat på en altan i februar så jeg pludselig klart. Jeg indså, at mit liv ingen retning havde. Hverken et mål eller et formål. Og denne indsigt, hvor voldsom den end var, satte en masse i gang inden i mig. Jeg forstod, at hvis jeg ville skabe forandring, måtte jeg først og fremmest finde ud af, hvor jeg ville hen.

Jeg var blevet far. Og dette var (og er) det største i mit liv. Jeg så tilbage på mit eget liv, huskede på mine forældres skilsmisse. Den deroute, som startede dengang. Mit forhold til min egen far. Så mønstret i min familie. Skilsmisserne. De destruktive vaner og de følger, som plagede og ødelagde gennem generationer.

Jeg besluttede mig for, at jeg ville gøre alt for at være en god far. Dette var mit COMMITMENT. Mit løfte.

OWNERSHIP – Det er altid dit ansvar!
Jeg indså, at jeg længe havde givet andre skylden for mine problemer. At jeg havde undgået at tage ansvar og handle. Min far havde ødelagt min barndom, og det havde gjort, at jeg havde fået destruktive vaner, var kommet ud i misbrug, havde ødelagt så meget for meget for selv i så mange år.

Jeg følte, at folk skyldte mig noget. Både helt nært og privat. Men også professionelt. At jeg burde få kærlighed, omsorg, forståelse. Jobs, muligheder, anerkendelse. At alle burde give mig noget. Det var sådan jeg havde tænkt og følt i årevis. Jeg indså, at denne tankegang ikke havde givet mig andet end problemer.

Hvad hvis nu, jeg tog det fulde ansvar? For alt. Hvad nu, hvis jeg i hvert enkelt øjeblik spurgte mig selv: Hvad kan jeg gøre her? Hvordan kan jeg hjælpe? Hvilken forandring er jeg i stand til at skabe? Og blev bedre til ikke at spilde mine kræfter på de situationer, hvor jeg ikke havde indflydelse?

Jeg begyndte at tage ejerskab. Ret hurtigt skabte det forandring. Jeg kunne gøre mere end troet muligt.

REPLACEMENT – Sæt altid noget i stedet
Måske havde jeg givet andre skylden for alle mine problemer, men det betød nu ikke, at jeg havde været god ved mig selv. Tværtimod. Jeg slog konstant mig selv i hovedet. Og mange af mine vaner og relationer afspejlede dette destruktive mindset. Jeg var blevet en ekspert i at ødelægge og gøre det svært for mig selv.

Men jeg ikke bare kunne fjerne de dårlige vaner. De havde alle en funktion i mit liv. Fra trangen til at gå glip af karrieremuligheder og forpurre nære relationer til misbrug af rusmidler. Måden jeg tænkte på og handlede på måtte ændres, men jeg kunne kun gøre dette, hvis jeg aktivt satte noget konstruktivt i stedet.

Jeg søgte ærligt efter, hvad de dårlige vaner gjorde for mig. Så deres funktion. Og så satte jeg andre og mere konstruktive vaner i stedet. Det var ikke altid nemt, men grundlæggende er elementet ret simpelt. Du er nødt til at anerkende, hvor du er for at kunne komme derhen, hvor du gerne vil være.

Jeg erstattede – og erstatter stadig dagligt – dårlige vaner med gode. Skaber positiv forandring i hverdagen.

EVOLUTION – Gør dit mål til et formål
Jeg fik skabt positiv og varig forandring. Jeg sagde farvel en vennekreds, som jeg delte mine destruktive vaner med. Jeg stoppede med at tage stoffer. Jeg begyndte aktivt at tage ansvar for mit liv. Dyrkede de nære relationer. Fik nye venskaber. Jeg videreuddannede mig og skabte et bedre og mere stabilt arbejdsliv.

Alligevel følte jeg ikke, at jeg var lykkes med mit COMMITMENT. For hvornår er man en god nok far? Børn bliver større, de udvikler sig. Det, der virkede i går, virker ikke nødvendigvis i morgen. Først følte jeg, at jeg havde fejlet, men så forstod jeg, at jeg havde gjort mit mål til et formål. At jeg altid ville være motiveret.

Et mål er noget, jeg kan nå, som for eksempel at tjene 16 millioner danske kroner. Et formål er, når livet giver mening, når alle handlinger peger mod noget konkret. Noget, som måske aldrig nås. Som da Buddha ønskede at hjælpe alle mennesker i verden til at leve uden lidelse. Det er okay, at du ikke lykkes.

Det aldrig er for sent at ændre dig, og du altid vil kunne gøre det bedre. Vær taknemmelig for dette.

Den sande sejr – sejren over sig selv
Ved hjælp af systemet C.O.R.E. giver jeg dig hands-on værktøjer til at skabe positiv og varig forandring. Jeg holder foredrag – både i forbindelse med at skabe forandring og for at forbedre kommunikationen.

“Et i den grad inspirerende indlæg”
Dennis Nielsen, Direktør for EnergiRenovering, NCC Danmark

Systemet giver dig en indsigt i, hvorfor vi mennesker bliver ved med at lave de samme fejl og hvad vi kan gøre for at ændre os. Med C.O.R.E. kan du skabe positiv og varig forandring personligt og professionelt.

Systemet C.O.R.E. er at finde i min roman Den sande sejr.

Systemet handler om at tage action og tager udgangspunkt i, hvordan sindet fungerer.

Jeg har undervejs sparret med Professor i klinisk psykiatri, Anders Fink-Jensen, og interviewet blandt andet hjerneforsker Troels Kjær for at sikre, at der er belæg for at C.O.R.E. er i overensstemmelse med moderne videnskab.

For at gøre C.O.R.E. endnu mere tilgængeligt og lettere at udføre i praksis, har jeg skabt onlinekurset FIND BALANCEN

Køb onlinekurset  FIND BALANCEN

Ønsker du et foredrag eller et indlæg i din forening eller virksomhed, så kontakt mig endelig.