Den sande sejr

Den sande sejr er både en roman og en selvudviklingsbog.

En hybrid, som ikke er set på samme måde før.

En ny litterær genre.

Grafik: Jesse Jacob Lindkvist

Hvad gør man, når alt synes godt på overfladen, men når kaos hersker inden i? Hvordan ændrer man sit liv? Hvorfor siger vi et og gør noget andet? Og hvordan skaber man varig forandring? En forandring, der ikke føles som en rævesaks om benet, men som en befrielse, som at vende tilbage til sig selv – til det man engang var, eller ønsker man var…

VIL DU SKABE POSITIV FORANDRING?

Den succesfulde unge skuespiller Alexander Garland flygter fra virkeligheden. Han fester og tager stoffer – han lever ved siden af sig selv. Men hans kone, Grace er gravid, og Alexander må snart træffe et altafgørende valg: vil han tage styring og ændre sit liv, eller vil han gøre som hidtil og selvsabotere?

På vej hjem fra optagelser på en Nordic Noir tv-serie i Nordsverige er Alexander ved at få en nedsmeltning. Han kører for stærkt. Han kan ikke være i sig selv. Men en ulykke på motorvejen gør, at han må tage en omvej op gennem de svenske skove og pludselig ændrer omgivelserne sig.

Turen ind i skovene bliver også en personlig rejse for Alexander. Han møder guruen Akasha, der præsenterer ham for selvudviklingssystemet C.O.R.E. Han får en enestående mulighed for at begive sig ud på en indre odyssé og se sine dæmoner i øjnene og gøre sine onder til dyder. Men han må selv gå vejen. Han har alt at vinde. Og alt at tabe. Han må risikere det hele for at opnå Den sande sejr – sejren over selv.